Priser inkl. moms

Socialt ansvar

Socialt ansvar är en självklarhet för oss när vi arbetar inom barnbranschen och själva har barn. Vilken värld vill vi att barnen skall växa upp i och hur kan alla barn få det bättre. Nova Star har från start tagit ett stort ansvar under parollen ”alla kan inte göra allt, men alla kan göra något”. Vi har använt våra resurser och överskott till hjälpa lokalt liksom internationellt.

Vi väljer projekt och engagemang med personlig anknytning och där vi jobbar långsiktigt. Där vi vet att hjälpen kommer fram och inget försvinner på vägen. Sedan kryddar vi med snabba punktinsatser till individer, familjer eller katastrofer.

Human bridge (Erikshjälpen och Läkarmissionens hjälpsändningsorganisation), är vårt längsta och största engagemang där vi årligen skickar pallar med kläder som går direkt till de mest behövande. Vi slänger eller förstör inga kläder utan allt överskott och defekt går vidare till de som inte har möjlighet att köpa eller få tag på kläder.   

Vi har lämnat bidrag till bl.a. Barncancerfonden, Unicef barnbyar och naturkatastrofer såsom jordbävningen i Haiti och Ebola i Liberia.

Lokala insatser är allt från mössor till uteliggare, kvinnojouren familjer, julklappar till barn med ensamstående föräldrar, romer och andra familjer som helt hamnat utanför samhället………..

Bilden en skola i Madagaskar, där barnen inte ville ta av etiketterna på plaggen, för de ”aldrig” tidigare fått nya kläder.

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
Cosy Trousers Java
Cosy Trousers Java
349 kr 129 kr
Cosy Trousers Super Pink
Cosy Trousers Super Pink
349 kr 129 kr
Mic Tunic
Mic Tunic
229 kr 99 kr